Vergelijk motorverzekering

Op zoek naar een goedkope, maar betrouwbare motorverzekering, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Vergelijk motorverzekeringen eenvoudig en snel op prijs en kwaliteit.  Als motorliefhebber wil je natuurlijk maar één ding: genieten van de vrijheid die een motor biedt. Het liefst zo snel mogelijk, veilig en uiteraard zorgeloos. Bekijk hier alle motorverzekeringen en stap met een gerust hart op jouw motor.

Een nieuwe motor gekocht

Je hebt er lang op moeten wachten, maar hier is ie dan; jouw nieuwe motor. Je nieuwste aanwinst, een waardevol bezit. Laat het avontuur maar beginnen. Je wilt er liever nog niet aan denken, maar wat nou als er iets gebeurd? Ben ik wel verzekerd tegen nieuwwaarde? Wat als er schade ontstaat door eigen schuld? Hoe ben ik dan verzekerd? Wil je echt genieten van de complete vrijheid die een motor biedt, dan is het verstandig om van te voren antwoord te krijgen op dit soort vragen. Vergelijk motorverzekeringen op prijs, kwaliteit en inhoud om de juiste keuze te maken.

Een goedkope motorverzekering

Met vergelijk motorverzekering vind je snel een goedkope verzekering die goed aansluit op jouw wensen. Bij je zoektocht naar een geschikte verzekering is het belangrijk om op de volgende punten te letten die effect kunnen hebben op een lagere premie.

Schadevrije jaren motorverzekering

Hoeveel premie je zal moeten betalen, is onder andere afhankelijk van het aantal jaren dat je schadevrij hebt gereden. Ben je een beginnende motorrijder maar heb je wel al een aantal jaren auto gereden, dan tellen deze schadevrije jaren soms mee bij de berekening.

Overige zaken

Naast schadevrije jaren spelen ook andere zaken een belangrijke rol in de berekening van de premie, namelijk leeftijd, postcode, het type motor en het aantal kilometers dat je hebt gereden. Hoe meer kilometers je namelijk rijdt, hoe meer risico je loopt.

Verschillende motorverzekeringen met elkaar vergelijken

Op de pagina vergelijk motorverzekering helpen wij je met het vinden van een verzekering die bij jou past. Vul al je gegevens in en vergelijk de verschillende opties met elkaar. Heb je nog een lopende verzekering, dan is het belangrijk dat je deze natuurlijk opzegt. Bij de meeste verzekeringen heb je een opzegservice, waarbij zij de opzegging van je huidige motorverzekering voor je uit handen nemen.

Ik heb een nieuwe motor gekocht en wil graag zo lang mogelijk verzekerd zijn tegen nieuwwaarde?

Er zijn verschillende verzekeringen die een motor 3 jaar tegen nieuwwaarde verzekeren, ook wanneer schade ontstaat door eigen schuld. Zo kun je de eerste jaren onbezorgd genieten van je nieuwe motor.

Bouw ik altijd schadevrije jaren op?

Iedere verzekering is anders, maar bij de meeste motorverzekeringen bouw je schadevrije jaren op. Is dit je eerste motor, dan kan het zelfs zijn dat de schadevrije jaren van je auto meetellen. Dit is dus belangrijk om mee te nemen bij je beslissing.

Wat is het verschil tussen WA, WA beperkt casco en Allrisk verzekeren?

Kies je met vergelijk motorverzekering voor een WA-verzekering, dan ben je alleen gedekt voor de schade die jij aan andere toebrengt. Kies je voor WA beperkt Casco dan ben je naast deze schade ook verzekerd door schade door bijv. storm. brand of een aanrijding met dieren etc. Een allrisk zegt het eigenlijk al, dan ben je namelijk voor alle schade door eigen schuld.

* Vergelijktjerot.nl maakt gebruik van het affiliate systeem. Vergelijkjerot.nl ontvangt een vergoeding per sale. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen met verzekeringen of abonnementen, u moet zelf contact opnemen met het desbetreffende bedrijf.

 

© Vergelijkjerot.nl