Alles in een

Kan jij tegenwoordig nog zonder internet in je huis? Kijk jij nagenoeg elke avond televisie? Als je op de eerste vraag ‘nee’ beantwoord hebt en op de tweede vraag ‘ja’, heb je waarschijnlijk ook een internet- en televisie abonnement afgesloten. Heb je hiervoor afzonderlijke abonnement? Of heb je een alles in een? Onze voorkeur gaat absoluut uit naar de Alles in een.

Wat is Alles in een?

Alles in een is een samenvoeging van de abonnementen van (interactieve) televisie, internet en telefonie. Met telefonie wordt hierbij niet je smartphone bedoeld, maar de vaste telefoonlijn in je huis.

Kortweg houdt dit in dat deze drie diensten in hetzelfde abonnement zitten. Je kan hiervoor gemakkelijk een Alles in een pakket afsluiten en vervolgens genieten van alle voordelen.

Wat zijn de voordelen van Alles in een?

De voordelen van Alles in een zijn simpelweg op te sommen. We hebben daarom onderstaand rijtje gemaakt:

  • Prijskaartje; een alles in een abonnement is beduidend goedkoper dan drie losse abonnementen.
  • Eén aanspreekpunt; indien er onverhoopt een probleem is, weet je direct bij wie je moet zijn. Je hebt tenslotte maar één aanspreekpunt; de leverancier van het alles in een pakket.
  • Eén factuur; dat geldt net zo voor de factuur. Je krijgt nog maar één factuur in plaats van drie afzonderlijke facturen.

Wat is interactieve televisie?

De manier van televisie kijken is in de loop der jaren veranderen. Men heeft behoefte om op elk gewenst moment naar elk gewenst programma te kijken. Met behulp van interactieve televisie is dat mogelijk geworden!

Bij interactieve televisie kan je live televisie stopzetten, terugspoelen of later terugkijken. Je hebt dus volledige vrijheid en bent niet meer verplicht om thuis te blijven voor je favoriete programma. Hoe fijn is dat?

De meeste alles in een abonnementen bevatten tegenwoordig ook de interactieve televisie. Deze dienst is dus opgenomen in het alles in een pakket; profiteer jij daar ook van?

Voorwaarden internet

Internet speelt een cruciale rol in de huidige maatschappij. Het is daarom fijn, en onderhand noodzakelijk, om thuis razendsnel internet te hebben. Bij een alles in een pakket is het daarom handig om te letten op de snelheid van het internet.

De snelheid van het internet wordt altijd aangeduid met een getal met daarachter MB/s. Dit getal zegt echter niet zoveel. Nee, je kan veel beter in de buurt rondvragen hoe snel het internet bij de buren is. Indien je een buurman treft met razendsnel internet, zou je eens moeten vragen welk abonnement hij afneemt. Dat is pás een goede referentie. De aanbieders proberen namelijk nieuwe klanten aan te trekken door een zo hoog mogelijke internet snelheid af te geven. De ervaring leert echter dat deze hoge internet snelheid niet altijd behaald kan worden.

Waarom alles in een vergelijken?

Sommige mensen zien door de bomen het bos niet meer. Zo ontzettend veel verschillende alles in een pakketten worden er aangeboden. Als jij ook een alles in een pakket af wil sluiten, is het echter wel handig om een schifting te maken.

Bepaal dus allereerst wat jouw behoeften zijn. Wil je voornamelijk snel internet? Of wil je juist een zo uitgebreid mogelijk televisie pakket? Op basis van jouw behoeften kan je de alles in een pakketten vergelijken.

Als je hier voldoende tijd aan besteed, kan je hier simpelweg geld mee besparen. Een alles in een pakket kan erg voordelig zijn, maar daar moet je dan wel enig uitzoekwerk voor uitvoeren.

Kan je ook een alles in een pakket bestellen zonder telefonie?

Ja, dat is mogelijk. De vraag is dan alleen of je het dan nog een alles in een pakket noemt. Je hebt dan namelijk nog maar 2 componenten van de normale 3. In Nederland zijn er echter meerdere aanbieders die zich veelal richten op de combinatie van televisie en internet, aangezien de vaste lijn in veel huizen al niet meer gebruikt wordt.

 

Op welke kenmerken moet je goed letten?

Let met name op het prijskaartje, de internetsnelheid, het aantal televisie zenders, de eventuele aanwezig van video on demand en nummerbehoud voor de vaste lijn.

* Vergelijktjerot.nl maakt gebruik van het affiliate systeem. Vergelijkjerot.nl ontvangt een vergoeding per sale. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen met verzekeringen of abonnementen, u moet zelf contact opnemen met het desbetreffende bedrijf.

 

© Vergelijkjerot.nl